Publicat de
Ecaterina Mihaela
Mini tarte cu branza si ciuperci
Ingrediente pentru Mini tarte cu branza si ciuperci:
- 100 gr unt
- 150 gr faina
- 1 galbenus
- sare
- 1 lingura smantana
- 250 gr branza dulce
- 70 gr telemea
- 1 ou
- 200 gr ciuperci proaspete
- 1 lingurita ulei
- piper macinat
- cimbru uscat
Mod de preparare pentru Mini tarte cu branza si ciuperci:
Facem mai intai aluatul de tarte. Amestecam usor faina cu untul rece pana obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam galbenusurile, sarea, smantana si amestecam rapid un aluat pe care il strangem intr-o bila, il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.
Curatam ciuprcile, le taiem felii subtiri si le calim cateva minute in lingurita de ulei, pana scade toata apa.Amestecam intr-un castron branza dulce, telemeua, oul,ciupercile, sare, piper si cimbru.
Intindem aluatul pe fundul si peretii unor forme mici de tarta, il intepam cu furculita, apoi umplem formele cu amestecul de branza si ciuperci. Dam formele la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu