Publicat de
Ecaterina Mihaela
Piept de pui cu sos de ardei gras
Ingrediente pentru Piept de pui cu sos de ardei gras:
- 2 bucati piept de pui
- 1/2 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- sare
- piper
- 1-2 linguri ulei
- 100 ml supa de pui
- 2-3 linguri vin
- 1 lingurita amidon
- busuioc uscat
Mod de preparare pentru Piept de pui cu sos de ardei gras:
Bucatile de piept de pui le dam cu sare si piper negru macinat. Le punem la prajit in uleiul incins, pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Scoatem bucatile de piept si le pastram pe o farfurie, la cald. Spalam ardeiul si il taiem cubulete. Dupa ce scoatem carnea punem ardeiul si il lasam cateva minute,amestecand usor, pana se inmoaie usor. Stingem cu supa de pui apoi adaugam vinul in care am dizolvat amidonul.Asezonam cu sare, piper, busuiocul uscat si lasam sa fiarba cateva minute, pana scade sosul.Punem carnea pe 2 farfurii si turnam sosul de ardei peste carne.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu