Publicat de
Ecaterina Mihaela
Supa de verdeturi
Ingrediente pentru Supa de verdeturi:
- 500 ml supa de pasare
- 1 lingura paste risoni
- 1 legatura macris
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 legatura marar
- 1 galbenus
- 1-2 linguri ulei
- sare
- piper
- 2 oua
- 1 lingura otet
Mod de preparare pentru Supa de verdeturi:
Punem supa la fiert si cand in clocot adaugam pastele . Le lasam sa fiarba 7-8 minute. Intre timp spalam verdeturile si le mixam bine impreuna cu uleiul.Adaugam galbenusul si turnam amestecul de verdeturi,sare si piper dupa gust in supa.Infierbantam supa , fara o fierbe, apoi o punem in 2farfurii.Intr-un vas punem putina apa si otet si o dam in clocot. Adaugam ouale sparte, pe rand si le scoatem dupa aproximativ 4 minute cu o spumiera. Le adaugam la supa, pe care o servim imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu