Publicat de
Ecaterina Mihaela
Pulpe de pui cu dovlecei
Ingrediente pentru Pulpe de pui cu dovlecei:
- 2 pulpe de pui
- 1 dovlecel mediu sau 2 mai mici
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cepe mai mici
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper negru macinat
- 300 ml rosii pasate
- 100 ml supa de pui
- rozmarin uscat
- 50 ml vin alb sec
- 1 frunza de dafin
Mod de preparare pentru Pulpe de pui cu dovlecei:
Spalam pulpele, le scurgem bine si le dam cu sare si piper. Le punem la prajit in uleiul de masline pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe o farfurie..In uleiul ramas punem la calit cepele curatate si taiate in patru. Cand incep sa se inmoaie adaugam usturoiul, apoi atingem cu supa de pui. Adaugam vinul, rosiile,punem pulpele de pui inapoi si dovlecelul taiat rondele. Adaugam sare, piper dupa gust, rozmarin si fierbem la foc mic pana se inmoaie legumele si sosul scade.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu