Recent Posts

miercuri, 7 ianuarie 2015

Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo

Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo


Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo
Ador nautul, de aceea  il gatesc destul de des.Tocanita de naut este mancarea mea preferata in lunile de iarna.

Ingrediente pentru Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo :

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva rosii
  • 1 conserva naut
  • 200 gr piept de pui dezosat si fara piele
  • 150 gr chorizo picant
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1-2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel verde pentru decor
  • 200 ml apa calda

Mod de preparare pentru Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo:

Tocam ceapa fin.Pieptul de pui spalat si zvantat cu hartie absorbanta il taiem cubulete, iar chorizo felii rotunde subtiri.

Incintam uleiul intr-o cratita si punem la calit ceapa. Cand ceapa a inceput sa se inmoaie adaugam pieptul de pui. Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie bine si pieptul de pui incepe sa se rumeneasca usor, apoi adaugam feliile de chorizo.Le lasam 2-3 minute, apoi stingem cu conserva de rosii si apa calda. Adaugam cimbru, foile de dafin,pasta de ardei,  acoperim cu un capac si fierbem 10-15 minute. Scurgem boabele de naut din conserva si le punem in tocana impreuna cu sare, piper dupa gust. Mai fierbem 5 minute. Servim tocanita cu patrunjel verde.

Tocanita de naut cu piept de pui si chorizo


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...