Chec aperitiv de branza
Ingrediente pentru Chec aperitiv de branza:
- 250 gr branza dulce
- 100 gr telemea de vaca sarata
- 1-2 linguri smantana
- 2-3 linguri boabe de porumb din conserva
- 100 gr mazare congelata
- 150 gr piept de pui
- 1/2 ardei gras rosu
- piper macinat
- 1 plic gelatina
Mod de preparare pentru Chec aperitiv de branza:
Taiem pieptul de pui in cubulete mici, pe care le punem la fiert in apa cu putina sare . Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam boabele de mazare.Scurgem pieptul de pui si mazarea si le lasam sa se raceasca.Taiem ardeiul gras cubulete.
Radem telemeaua sau o sfaramam cu o furculita si o amestecam cu branza dulce si smantana.
Punem gelatina cu 2 linguri de apa rece intr-un castronel si o lasam sa se hidrateze bine. Punem castronelul la cuptorul cu microunde sa se infierbante, avand grija sa nu fiarba. Adaugam 1 lingura crema de branza in gelatina, amestecam rapid, apoi turnam gelatina in branza. Omogenizam compozitia, apoi punem mazarea, porumbul, pieptul de pui, ardeiul gras si putin piper macinat.Amestecam bine si punem compozitia intr-o forma. Dam forma la frigider pentru cel putin 1 ora.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu