Publicat de
Ecaterina Mihaela
Risoni cu mazare si bacon
M-am indragostit de pastele risoni .Dupa cum stiti nu e prima data cand fac si cu siguranta nici ultima .Astazi le-am imbinat cu mazare si bacon .
Ingrediente pentru Risoni cu mazare si bacon :
- 200 gr risoni
- 450-500 ml apa
- 125 gr bacon taiat cubulete
- 100 gr mazare congelata
- 1 lingura ulei de masline
- 2 linguri parmezan ras+pentru servit
- sare
- piper macinat
Mod de preparare pentru Risoni cu mazare si bacon :
Punem la prajit in uleiul incins bucatile de bacon . Cand incep sa se rumeneasca punem mazarea si o lasam cateva minute sa se inmoaie amestecand ocazional . Adaugam pastele , le lasam la calit 1-2 minute , apoi stingem cu apa . Adaugam sare si piper dupa gust Lasam pastele sa fiarba pana absorb toata apa , apoi punem parmezanul si omogenizam . Servim risoni imediat .Optional putem sa mai presaram parmezan deasupra.
2 comentarii:
O reteta simpla, dar foarte gustoasa. Multumim! :)
Adriana, ma bucur ca iti place reteta, este intr-adevar simpla si foarte gustoasa.
Trimiteți un comentariu