Recent Posts

duminică, 19 octombrie 2014

Bors de sfecla cu legume

Bors de sfecla cu legume


Bors de sfecla cu legume

Ingrediente pentru Bors de sfecla cu legume :

  • 3 sfecle mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 cartof mai mare
  • o cana bors
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru  uscat
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • leustean

Mod de preparare pentru Bors de sfecla cu legume :

Curatam legumele si le spalam . Tocam ceapa fin , iar restul legumelor cubulete (oprim 1/2 de sfecla ).
In uleiul incins punem la calit ceapa , morcovul si telina . Cand legumele s-au inmuiat bine  stingem cu apa . Fierbem 10 minute , apoi adaugam   sfecla  . Lasam 10 minute si punem si cartofii . Punem crenguta de cimbru ( o scoatem la sfarsit) , sare si piper dupa gust . Radem pe razatoarea mica sfecla ramasa si stoarcem zeama .Cand legumele sunt fierte punem borsul fiert separat , leusteanul tocat fin  si zeama de sfecla . Mai dam 2 clocote si oprim focul . Servim  borsul cu patrunjel verde .
Bors de sfecla cu legume


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...