Supa de vita cu varza de Bruxelles
Ingrediente pentru Supa de vita cu varza de Bruxelles :
- 300 gr varza de Bruxelles ( eu am avut congelata)
- 1 morcov mare
- 1 bucata telina
- 1 bucata pastarnac
- 1 tija de praz(doar tulpina )
- 2 bucati rasol de vita
- piper
- sare
- 1 lingura ulei
Mod de preparare pentru Supa de vita cu varza de Bruxelles :
Punem rasolul de vita la fiert . Spumam de cate ori este nevoie , apoi acoperim cu un capac si fierbem pana carnea devine moale . Cu 5 minute inainte de a fi gata punem varza de Bruxelles . Dam supa jos si scurgem zeama . Carnea o taiem bucatele potrivite , eliminand osul .Curatam restul legumelor .Morcovul si prazul le taiem rondele , iar telina si pastarnacul in bucatele potrivite .
Punem legumele la calit in uleiul incins . Amestecam ocazional pana legumele incep sa se inmoaie . Stingem cu zeama de supa .Fierbem aproximativ 15-20 de minute , pana legumele se inmoaie ..
Scoatem cateva bucati de morcov , pe care le pastram pentru decor si mixam bine compozitia . Potrivim de sare si piper , punem bucatile de carne si varza de Bruxelles , eventual putina apa , daca este prea groasa si mai fierbem 2-3 minute .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu