Portofele cu branza si pere
Ingrediente pentru Portofele cu branza si pere :
- 400 gr aluat de foitaj
- 200 gr branza dulce
- 2 linguri zahar brun
- scortisoara
- 1 plic zahar vanilat
- 2 pere
- 20 gr unt
- 1 galbenus
- zahar pudra pentru decor
Mod de preparare pentru Portofele cu branza si pere :
Curatam perele de coaja , scoatem cotoarele si le taiem cubulete .Punem perele la foc cu untul si zaharul si amestecam usor pana merele se inmoaie si se caramelizeaza usor. .
Dam jos si adaugam scortisoara .
Amestecam branza cu galbenusul si zaharul vanilat , apoi incorporam cu grija perele .
Intindem foitajul si il taiem in bucati potrivite.
Punem pe fiecare bucata din amestecul de branza si pere .
Ridicam marginile spre centru si le stringem putin .
Punem portofelele in tava pe hartie de copt . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .
Scoatem portofelele , le lasam sa se racoreasca si le decoram cu zahar pudra .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu