Recent Posts

marți, 22 aprilie 2014

Tocanita de naut cu carne de porc

Tocanita de naut cu carne de porc

Tocanita de naut cu carne de porc

Ingrediente pentru Tocanita de naut cu carne de porc:

  • 1 ceapa
  • 300 gr naut din conserva sau fiert in prealabil
  • 600 gr pulpa de porc
  • 300 gr rosii cuburi din conserva
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  •  cimbru uscat
  • patrunjel verde

Mod de preparare pentru Tocanita de naut cu carne de porc :

Spalam carnea , o tamponam bine cu servete absorbante , apoi o taiem cubulete mai mari .
Punem carnea la prajit in uleiul incins , amestecand in ea ocazional . Intre timp curatam ceapa si o tocam fin . Cand carnea s-a albit bine pe toate partile , adaugam ceapa si o lasam cateva minute pana se inmoaie  . Stingem cu apa calduta cat sa acopere carnea , acoperim vasul si il lasam sa fiarba la foc mediu 20 de minute  . Adaugam nautul scurs , rosiile , sare , piper , cimbru si mai lasam sa fiarba 10-15 minute . Servim tocanita fierbinte cu patrunjel verde presarat deasupra .
Tocanita de naut cu carne de porc

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...