Tocanita de naut cu carne de porc
Ingrediente pentru Tocanita de naut cu carne de porc:
- 1 ceapa
- 300 gr naut din conserva sau fiert in prealabil
- 600 gr pulpa de porc
- 300 gr rosii cuburi din conserva
- 1 lingura ulei
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat
- patrunjel verde
Mod de preparare pentru Tocanita de naut cu carne de porc :
Spalam carnea , o tamponam bine cu servete absorbante , apoi o taiem cubulete mai mari .Punem carnea la prajit in uleiul incins , amestecand in ea ocazional . Intre timp curatam ceapa si o tocam fin . Cand carnea s-a albit bine pe toate partile , adaugam ceapa si o lasam cateva minute pana se inmoaie . Stingem cu apa calduta cat sa acopere carnea , acoperim vasul si il lasam sa fiarba la foc mediu 20 de minute . Adaugam nautul scurs , rosiile , sare , piper , cimbru si mai lasam sa fiarba 10-15 minute . Servim tocanita fierbinte cu patrunjel verde presarat deasupra .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu