Recent Posts

marți, 22 aprilie 2014

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda 

Ciorba de loboda
Este o ciorbita delicioasa , care imi place foarte mult in aceasta perioada . Puteti face aceasta ciorba si de post , fara coaste afumate si fara sa o dregeti cu ou .Puteti inlocui  coastele cu orice afumatura doriti .

Ingrediente pentru Ciorba de loboda :

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov
  •  4-5 legaturi loboda rosie
  • 1 bucata coasta afumata
  • 1 lingura orez
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ou
  • otet
  • leustean verde

Mod de preparare pentru Ciorba de loboda:

Taiem coasta bucati si o oparim cateva minute . O clatim cu apa rece , o scurgem si o punem deoparte .
Radem pe razatoarea mica morcovul curatat si spalat . Taiem ceapa verde rondele fine , separat partea alba de cea verde . 


Punem morcovul la calit in uleiul incins , apoi adaugam partea alba a cepei . Lasam cateva minute , apoi acoperim cu apa  . Lasam sa fiarba 5 minute , apoi punem coastele . Dupa 10 minute adaugam orezul spalat . Lasam 10 minute .Spalam loboda si o taiem fasii mai mici . Adaugam loboda si frunzele verzi taiate rondele  , sare , piper . Lasam 5 minute sa fiarba  , adaugam leusteanul tocat fin .  Dregem ciorba cu  ou si otet dupa gust .
Ciorba de loboda

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...