Tabbouleh de sezon
Ingrediente Tabbouleh de sezon :
- 100 gr grau bulgur
- 100 gr mazare verde congelata
- 100 gr fasole verde congelata
- 4 rosii mai mici sau 2 mai mari bine coapte
- 3 fire ceapa verde
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 lamaie
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper macinat
- frunze de salata verde
- frunze de menta verde
Mod de preparare Tabbouleh de sezon :
Punem graul bulgur in 300 ml apa calduta , il acoperim si il lasam 30 de minute sa se inmoaie .Tocam ceapa verde si patrunjelul fin , iar rosiile le taiem cubulete .
Fierbem 5 minute fasolea verde si mazarea in apa clocotita cu sare , apoi le scurgem si le racim .
Amestecam graul cu mazarea , fasolea verde ,rosiile , ceapa verde , patrunjelul , coaja rasa de lamaie si frunze de menta tocate ..Amestecam separat uleiul , zeama de lamaie , sare si piper si turnam peste salata , apoi amestecam bine .
Servim salata pe frunze de salata verde .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu