Pulpe de pui cu legume la cuptor
Ingrediente pentru Pulpe de pui cu legume la cuptor:
- 3 pulpe
- 1 conserva morcovi tineri
- 3-4 cartofi
- 2 sfecle potrivite
- 1 ceapa rosie
- sare
- piper macinat
- 2-3 linguri ulei
- 150 ml vin alb , sec
- 3-4 catei usturoi
Mod de preparare Pulpe de pui cu legume la cuptor:
Curatati sfecla , o spalati si o taiati in 6 bucati . Curatati cartofii , ii spalati si ii taiati in patru . Procedati la fel si cu ceapa . Puneti legumele intr-un vas termorezistent si le presarati cu sare si piper ..Spalati pulpele de pui si le tamponati usor cu un servet . Amestecati sare , piper , rozmarinul si o lingurita ulei . Ungeti pulpele cu acest amestec , apoi le puneti peste legume . Turnati vinul , acoperiti vasul cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor pentru 15 minute .
Cand timpul a trecut luati folia de aluminiu , puneti morcovii scursi ,usturoiul , stropiti cu restul de ulei si lasati la cuptor pentru inca 15 minute , sau pana cand vinul scade si pulpele se auresc frumos. .
Serviti pulpele cu garnitura de legume
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu