Salata calda cu conopida ,spanac si kaiser
Ingrediente pentru Salata calda cu conopida , spanac si kaiser :
- 150 gr buchetele de conopida
- o mana frunze de spanac
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 70 gr kaiser
- sare
- piper mozaic proaspat macinat
Mod de preparare pentru Salata calda cu conopida, spanac si kaiser :
Fierbem buchetelele de conopida in apa clocotita cu un praf de sare 5 minute , pana se inmoaie usor , apoi o scugem , o trecem printr-un jet de apa rece si o scurgem din nou .Taiem kaiserul fasii si il punem la prajit intr-o lingura de ulei de masline . Il lasam mai mult sau mai putin in functie de gustul fiecaruia . Cand este gata il scoatem pe o farfurie si il pastram la cald .
Punem restul de ulei de masline si adaugam conopida scursa .O lasam pana incepe sa se rumeneasca usor,
amestecand din cand in cand .Cand este gata adaugam usturoiul taiat felii , lasam 30 de secunde , apoi punem spanacul spalat si scurs . Presaram piperul si sare (tinem cont de cat de sarat este kaiserul ) . Lasam pana frunzele incep sa se inmoaie , aducem kaiserul inapoi , omogenizam si punem salata pe farfurie . Servim calata calda .
1 comentarii:
Cred ca a fost tare buna, usor de preparat si plina de vitamine si savoare!
Trimiteți un comentariu