Pui in crusta de mustar
Ingrediente pentru Pui in crusta de mustar:
- 6 pulpe de pui intregi mai mici
- 1 ceapa mai mica
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura unt
- 75 gr pesmet
- 1/2 legatura patrunjel verde tocat fin
- sare
- piper mozaic proaspat macinat
- 2-3 linguri maioneza
- 2 lingurite cu varf mustar
- 2 linguri ulei pentru tava
Mod de preparare pentru Pui in crusta de mustar :
Intr-un castronel amestecam maioneza cu mustarul.Tocam ceapa si usturoiul fin .
Incintam untul intr-o tigaie si prajim ceapa pana devine translucida . Adaugam usturoiul , lasam pana isi elibereaza aroma , apoi adaugam pesmetul . Amestecam de cateva ori si oprim focul . Adaugam patrunjelul tocat , sare si piper si omogenizam .
Pulpele spalate si sterse le dam cu sare , piper si ulei si le punem la cuptor . Le lasam pana nu mai lasa zeama si sunt rumenite usor .
Scoatem tava din cuptor , ungem pulpele mai intai cu maioneza amestecata cu mustar , apoi punem compozitia cu pesmet presand usor .
Pornim sursa de foc din partea superioara a cuptorului si punem tava din nou .Lasam pana crusta se rumeneste .
Servim cu garnitura de conopida sau broccoli ..
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu