Recent Posts

joi, 19 septembrie 2013

Fursecuri cu coacaze

Fursecuri cu coacaze

Fursecuri cu coacaze


Ingrediente Fursecuri cu coacaze :

  • 2 oua
  • 150 gr zahar tos
  • 200 gr unt topit
  • 450 gr faina
  • 5 gr praf de copt
  • 5 gr bicarbomat de sodiu stins cu zeama de lamaie
  • 100 gr coacaze deshidratate
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare Fursecuri cu coacaze :

 Mixam  ouale intregi cu sarea , zaharul si esenta de vanilie.Adaugam untul topit la temperatura camerei si omogenizam compozitia . Adaugam fructele , apoi cernem faina amestecata cu praful de copt . Turnam si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si omogenizam  bine . Formam o bila din compozitie pe care o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin o ora .
Din aluat formam bile mici , cat mai egale .
 Aplatizam intre palme bilele formate si le punem in tava pe hartie de copt .
Dam fursecurile la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor .
 Le scoatem si le lasam la racit pe un grilaj .
Dupa ce se racesc  cernem  zahar pudra deasupra .















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...