Fursecuri cu coacaze
Ingrediente Fursecuri cu coacaze :
- 2 oua
- 150 gr zahar tos
- 200 gr unt topit
- 450 gr faina
- 5 gr praf de copt
- 5 gr bicarbomat de sodiu stins cu zeama de lamaie
- 100 gr coacaze deshidratate
- un praf de sare
- esenta de vanilie
- zahar pudra pentru ornat
Mod de preparare Fursecuri cu coacaze :
Mixam ouale intregi cu sarea , zaharul si esenta de vanilie.Adaugam untul topit la temperatura camerei si omogenizam compozitia . Adaugam fructele , apoi cernem faina amestecata cu praful de copt . Turnam si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si omogenizam bine . Formam o bila din compozitie pe care o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin o ora .Din aluat formam bile mici , cat mai egale .
Aplatizam intre palme bilele formate si le punem in tava pe hartie de copt .
Dam fursecurile la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor .
Le scoatem si le lasam la racit pe un grilaj .
Dupa ce se racesc cernem zahar pudra deasupra .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu