Recent Posts

duminică, 8 septembrie 2013

Alivenci cu gem de mure

Alivenci cu gem de mure

Alivenci cu gem de mure


 Ingrediente Alivenci cu gem de mure:

  • 1/2 kg branza proaspata de vaci
  • 150 gr smantana
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri malai
  • 3-4 linguri gem de mure
  • zahar pudra sau fulgi de cocos  pentru decor

Mod de preparareAlivenci cu gem de mure:

 Separam ouale .
Mixam branza de vaci cu smantana ,zaharul ,zaharul vanilat si galbenusurile.
Adaugam faina alba si malaiul , apoi  albusurile batute spuma separat cu un praf de sare .
Amestecam usor si turnam comozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt sau unt  si faina.
Dam forma la cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 30 de minute .
Cu  5 minute inainte de a fi gata ,o scoatem si o ungem cu gemul de mure.
Se presara cu zahar pudra sau nuca de cocos si eventual cu fructe proaspete .
Alivenci cu gem de mure




Alivenci cu gem de mure

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...