Publicat de
Ecaterina Mihaela
Prajitura turnata cu mure
Ingrediente Prajitura turnata cu mure:
- 12 albusuri
- 12 linguri zahar
- 6 linguri ulei
- 12 linguri faina
- coaja de lamaie rasa
- 1 plic zahar vanilat
- mure
- un praf de sare
- zahar pudra pentru ornat
Mod de preparare Prajitura turnata cu mure :
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare.Adaugam zaharul si batem in continuare pana zaharul se topeste si capata consistenta unei smantani groase . Adaugam uleiul , zaharul vanilat si coaja de lamaie , omogenizam ,apoi cernem faina . Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt , apoi presaram murele .Dam tava la cuptor pana este gata . Scoatem tava cand este gata , o lasam sa se raceasca , apoi presaram zahar pudra deasupra .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu