Publicat de
Ecaterina Mihaela
Frigarui din piept de pui cu ciuperci
Ingrediente Frigarui din piept de pui cu ciuperci :
- 250 gr piept de pui
- 1 ardei gras rosu
- 1 conserva ciuperci intregi
- sare
- piper negru macinat
- rozmarin
- 150 gr cuscus
- 1 legatura patrunjel verde
- 2 linguri ulei
Mod de preparare Frigarui din piept de pui :
Spalam pieptul de pui ,il stergem cu prosop absorbant,apoi il taiem in bucatele potrivite. Taiem si ardeiul gras in bucati de aproximativ aceeasi marime.Infigem in betele de frigarui bucati de piept de pui ,ardei gras si ciuperci,le condimentam cu sare ,piper si rozmarin si le lasam la rece 1/2 de ora ,dupa care le punem intr-un vas termorezistent ,le stropim cu ulei si le dam la cuptor pana se rumenesc usor.Intre timp fierbem apa cu sare dupa gust ,turnam cuscusul ,acoperim cu un capac si lasam 10-15 minute ,,dupa care clatim cuscusul intr-un jet de apa rece ,il scurgem si il amestecam cu patrunjelul verde tocat fin.Servim frigaruile cu garnitura de cuscus.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu