Publicat de
Ecaterina Mihaela
Ficatei de pui cu sos de ciuperci
Ingrediente Ficatei de pui cu sos de ciuperci :
- 500 gr ficat de pui
- 1 conserva ciuperci feliate
- 1 lingura faina
- 200 ml lapte
- 150 gr smantana
- 2 linguri unt
- sare
- piper macinat
- usturoi(optional)
Mod de preparare Ficatei de pui cu sos de ciuperci :
Curatam ficateii bine ,ii spalam si ii scurgem foarte bine.Punem ficateii intr-o lingura de unt incins si ii intoarcem pe toate partile ,pana incep sa se rumeneasca .Cand sunt aproape gata presaram sare si piper macinat.Pentru sosul de ciuperci calim putin in restul de unt ciupercile clatite si scurse bine.Adaugam ,daca dorim ,putin usturoi.Faina o dizolvam in laptele caldut si o punem peste ciuperci .Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba pana se ingroase.Adaugam smantana si mai lasam sa dea cateva clocote.Servim ficateii langa sosul de ciuperci.
1 comentarii:
Minunata mancarica, sa te lingi pe degete...nu alta!!
Trimiteți un comentariu