Chiftele de cascaval cu ciuperci
Ingrediente Chiftele de cascaval cu ciuperci :
- 1 conserva ciuperci feliate
- 100 gr cascaval ras
- 100 gr faina
- sare
- piper
- usturoi
- 1/2 lingurita drojdie uscata
- 2-3 linguri lapte caldut
- ulei
- fulgi de porumb
- 2 oua
- 1 lingurita unt
Mod de preparare Chiftele de cascaval cu ciuperci :
Amestecam cascavalul ras cu faina ,sare ,piper macinat ,un ou ,drojdia si putin lapte caldut pana obtinem un aluat care sa poata fi modelat.Spalam ciupercile ,le scurgem bine si le tocam marunt.Incintam untul intr-o tigaie ,adaugam usturoiul tocat fin ,lasam putin ,apoi adaugam ciupercile.Le lasam 2-3 minute ,apoi le dam jos.
Din aluat modelam gogosele mici in mijlocul carora punem cate o lingurita de ciuperci..Le aplatizam putin ,apoi le trecem prin ou batut si fulgi de porumb maruntiti si le prajim in uleiul incins.Le scoatem pe hartie absorbanta.
1 comentarii:
tare bune!! chiftelutele de legume imi plac mult de tot!!
Trimiteți un comentariu