Publicat de
Ecaterina Mihaela
Supa crema de dovlecei
Ingrediente Supa crema de dovlecei :
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 bucata telina
- 1 ardei gras galben
- 3 dovlecei
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- rozmarin
- smantana optional
- crutoane
- busuioc verde ptr ornat
Mod de preparare Supa crema de dovlecei:
Se curata ceapa,morcovul,telina si ardeiul gras ,se spala si se taie in bucati potrivite.Se pun la calit 5 minute in uleiul incins,amestecandu-le usor .Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute cu un praf de sare .Intre timp se curata dovleceii,se spala si se taie cuburi .Se pun la fiert.Se mai lasa pana se inmoaie si dovlecelul (10minute),apoi se da jos si se mixeaza. Se pune din nou oala la foc,se subtiaza atat cat dorim,se pune piperul si rozmarinul si se lasa sa dea cateva clocote.Se serveste cu crutoane,smantana optional .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu