Spaghetti cu kaiser si ciuperci
Ingrediente pentru Spaghetti cu kaiser si ciuperci :
- 1 pachet spaghetti
- 200 gr kaiser
- 1 conserva ciuperci taiate
- 250 ml smantana ptr gatit
- 150 gr cascaval ras
- sare
- piper negru macinat
- busuioc macinat sau proaspat
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare pentru Spaghetti cu kaiser si ciuperci :
Se fierb pastele al dente conform instructiunilor de pe punga.Se prajeste kaiseul taiat cubulete in uleiul de masline,apoi se scoate pe o farfurie.Se pun ciupercile in uleiul in care a fost prajit kaiserl si se lasa cateva minute ,apoi se stinge cu smantana(daca este prea grasa puteti adauga si putin lapte).Se pune sare,piper,busuiocul uscat, kaiserul si se lasa sa dea 2-3 clocote.Se scurg pastele si se pun in sos.Se amesteca bine,se stinge focul si se acopera pentru cateva minute.Se servesc fierbinti cu cascaval ras presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu