Publicat de
Ecaterina Mihaela
Cotlet de porc cu sos de smantana
Ingrediente Cotlete de porc cu sos de smantana :
- 4 bucati cotlet de porc cu os
- 2 cepe
- 2 catei usturoi
- 150 ml vin alb sec
- 200 ml smantana
- 200 ml supa de legume
- sare
- piper macinat
- 2 linguri ulei
Mod de preparare Cotlete de porc cu sos de smantana :
Presarati sare si piper pe cotletele spalate si uscate si lasati-le 10 minute.Prajiti-le intr-o tigaie in ulei incins ,pana se rumenesc usor pe ambele parti.Scoateti-le pe o farfurie si pastrati-le la cald .Tocati ceapa si usturoiul fin si puneti-le la distuit in uleiul care a ramas.Stingeti cu supa calduta si vinul.Lasati sa fiarba pana scade la jumatate,puneti smantana,sare,piper ,bucatile de cotlet si lasati sa fiarba pana incepe sa se ingroase.Serviti cotletul cu sos si cartofi natur.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu