Recent Posts

luni, 10 septembrie 2012

Supa de rosii cu cascaval


Supa de rosii cu cascaval

Supa de rosii cu cascaval

IngredienteSupa de rosii cu cascaval:

  • 1 kg oase de vita cu maduva
  • 1 kg rosii bine coapte
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • cascaval ras
  • sare
  • piper verde boabe
  • 1 lingurita zahar 
  • 1 lingura baza pentru mancare

Mod de preparare Supa de rosii cu cascaval :

\
Se oparesc oasele,se clatesc cu apa rece,apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza bine,se lasa 10 minute sa fiarba ,apoi se pun legumele spalate si taiate in bucati mari.Se adauga piperul boabe.
Cand legumele sunt fierte,se da jos oala si se scurge zeama.
Separat se mixeaza rosiile,se fierb,apoi se trec prin sita.
Se amesteca zeama de la rosii cu zeama de carne,zaharul ,baza pentru bancare ,se pun inapoi  o parte din legume (morcovii,cartofii si telina ) si se mai da cateva clocote,potrivindu-se gustul de sare.
Se serveste presarat cu cascaval ras si frunze de busuioc.

Supa de rosii cu cascaval




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...