Supa de rosii cu cascaval
IngredienteSupa de rosii cu cascaval:
- 1 kg oase de vita cu maduva
- 1 kg rosii bine coapte
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 telina
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- cascaval ras
- sare
- piper verde boabe
- 1 lingurita zahar
- 1 lingura baza pentru mancare
Mod de preparare Supa de rosii cu cascaval :
\ |
Cand legumele sunt fierte,se da jos oala si se scurge zeama.
Separat se mixeaza rosiile,se fierb,apoi se trec prin sita.
Se amesteca zeama de la rosii cu zeama de carne,zaharul ,baza pentru bancare ,se pun inapoi o parte din legume (morcovii,cartofii si telina ) si se mai da cateva clocote,potrivindu-se gustul de sare.
Se serveste presarat cu cascaval ras si frunze de busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu