Crenvursti in aluat de cartofi
Ingrediente pentru Crenvursti in aluat de cartofi :
- 500 gr cartofi
- 4linguri faina+pentru planseta
- 1 lingura ulei
- sare
- piper macinat
- 6 crenvursti
- ulei pentru prajit
- ketchup sau mustar ptr servit
Mod de preparare pentru Crenvursti in aluat de cartofi:
Lasati cartofii sa se raceasca,aoi mixati-i impreuna cu sarea,piperul si uleiul..Presarati faina si framantati .
Fierbeti 1-2 minute crenvurstii in apa .Scoateti-i ,taiati-i in jumatate si curatati-i de membrana.
Impartiti aluatul in 12 parti egale.
Intindeti cu mana usor cate o bla in forma de dreptunghi.Puneti la mijloc crenvurstiul si acopiti-l bine pe toate partile.Rotunjiti bine prin alunecare pe planseta.Repetati operatiunea pana terminati toti crenvurstii.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti crenvurstii pe rand ,apoi scateti-i pe hartie absorbanta.
Serviti-i cu mustar sau ketchup dupa preferinta.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu