Recent Posts

miercuri, 12 septembrie 2012

Crenvursti in aluat de cartofi

Crenvursti in aluat de cartofi

Crenvursti in aluat de cartofi


Ingrediente  pentru Crenvursti in aluat de cartofi :

  • 500 gr cartofi
  • 4linguri faina+pentru planseta
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 6 crenvursti 
  • ulei pentru prajit
  • ketchup sau mustar ptr servit

Mod de preparare  pentru Crenvursti in aluat de cartofi:





 Fierbeti cartofii in coaja in apa sarata.Incercati cartofii cu o furculita ,iar cand aceasta patrunde usor,dati-i jos,clatiti-i cu apa rece ,apoi curatati-i de coaja.
Lasati cartofii sa se raceasca,aoi mixati-i impreuna cu sarea,piperul si uleiul..Presarati faina si framantati .
Fierbeti 1-2 minute crenvurstii in apa .Scoateti-i ,taiati-i in jumatate si curatati-i de membrana.
 




Impartiti aluatul in 12 parti egale.
Intindeti cu mana usor cate o bla in forma de dreptunghi.Puneti la mijloc crenvurstiul si acopiti-l bine pe toate partile.Rotunjiti bine prin alunecare pe planseta.Repetati operatiunea pana terminati toti crenvurstii.










Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti crenvurstii  pe rand ,apoi scateti-i pe hartie absorbanta.
Serviti-i cu mustar sau ketchup dupa preferinta.











Crenvursti in aluat de cartofi
Crenvursti in aluat de cartofi


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...