Tarta cu salam
Ingrediente Tarta cu salam:
- 1 buc. praf de copt
- 3 buc. oua
- 400 gr salam
- 1 lingurita sare
- 100 ml ulei de floarea soarelui
- 1 lingura cimbru
- 500 gr faina
- 3 gr piper
- 150 ml lapte dulce
- 100 gr cascaval
- 3 buc. catei de usturoi
- 1/4 buc. salata verde
Mod de preparare Tarta cu salam
Pentru prepararea tartei cu salam procedam in felul urmator:Salamul se curata de folia protectoare si se taie in cubulete.Cascavalul se taie in cubulete si se punelanga salam.Usturoiul se curata de foi si se piseaza.Ouale se pun intr-un castron impreuna cu sarea si putin piper.Se mixeaza pana cand isi dubleaza volumul, se adauga laptele dulce caldut, in care s-a dizolvat praful de copt, uleiul de floarea-soarelui, usturoiul si cimbrul.Se pune faina si se mixeaza pana cand rezulta un aluat omogen.Se adauga cubuletele de cascaval si salam, salata verde taiata in fasiute si se amesteca bine cu o lingura.Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia si se introduce in cuptor.Se coace timp de 25-35 minute la foc mediu, se scoate si se serveste imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu