Supa de pui cu galuste de gris
Ingrediente Supa de pui cu galuste
- 300 gr piept de pui
- 2 morcovi1 ceapa
- 1 bucata telina
- 1 ardei gras galben
- frunze de telina
- 2 linguri ulei
- sare
- 1 lingura baza ptr mancare de legume
- patrunjel verde tocat fin
- ptr galuste:2 oua,8 linguri gris,sare,un varf de cutit praf de copt
Mod de preparare Supa de pui cu galuste :
Spalati pieptul de pui,taiati-l cubulete si puneti-l la fiert in apa.Spumati de cate ori este nevoie.Curatati legumele,spalati-le si taiati-le in bucati mai maricelein afara de ceapa pe care o lasati intreaga).Puneti legumele si frunzele de telina peste pieptul de pui si lasati sa fiarba la foc mic pana legumele s-au inmuiat.Scoateti legumele si frunzele de telina si adaugati baza pentru mancare si eventual putina sare.Pentru galuste bateti ouale intr-un castron,puneti grisul sarea si praful de copt si amestecati pana se omogenizeaza.Luati cu lingurita bucati din amestecul de oua cu gris si puneti in oala(in momentul in care puneti galustele apa nu trebuie sa fiarba in clocot,deci inainte de a le pune raciti putin zeama cu o cana de apa rece).Acoperiti vasul si lasati sa fiarba.Adaugati din cand in cand cate putina apa rece pana galustele s-au fiert.Serviti cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu