Publicat de
Ecaterina Mihaela
Piept de pui gratinat
Ingrediente Piept de pui gratinat :
- 2 lingura ulei de masline
- 3 gr sare
- 3 gr piper
- 130 gr kaiser
- 1 buc. ardei gras rosu
- 3 buc. ceapa verde
- 4 fileuri din piept de pui
- 150 gr cascaval
Mod de preparare Piept de pui gratinat :
S
e incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fileurile de pui pe ambele
parti.Se sareaza si se pipereaza.Se incinta cuptorul la 200 de grade.Se
pun fileurile prajite intr-o tava termorezistenta.Se toaca cubulete
kaiserul si ardeiul gras,ceapa verde se taie rondele,iar cascavalul se
da pe razatoare.Se amesteca kaiserul cu ceapa verde ardeiul gras si 50
gr cascaval si se distribuie pe suprafata fileurilor.Restul de cascaval
se presara deasupra.Se pune tava la cuptor ptr 5-7 minute.Se servesc
calde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu