Pulpe de pui marinate pane
Ingrediente Pulpe de pui marinate pane :
- 8 pulpe inferioare dezosate
- 3 oua
- faina
- 3 linguri iaurt
- sare
- piper negru macinat
- rozmarin macinat
- cimbru macinat
- ulei pentru prajit
Mod de preparare Pulpe de pui marinate pane :
Pulpele dezosate se spala,se sterg cu prosoape de hartie si se bat bine,cat de mult putem.Intr-un castron incapator se pune iaurtul impreuna cu restul condimentelor,se omogenizeaza si se trec bucatile de pulpe prin amestec.Se acopera castronul cu folie si se dau la frigider pentru cateva ore cel putin.Se bat ouale cu sare ,piper si 1 lingura faina.Se scot pe rand bucatile de pulpa de pui se dau prin faina si apoi prin ou si se prajesc in ulei incins.Se scot pe hartie absorbanta.Se servesc cu garnitura de cartofi si salata dupa preferinta.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu