Recent Posts

marți, 31 iulie 2012

Tocanita cu carnati

Tocanita cu carnati

 Ingrediente:

  • 3 buc ceapa
  • 2 ardei gras
  • 500 gr rosii bine coapte
  • 3 linguri ulei
  • 6-8 buc carnati semiafumati
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde pentru decor

Mod de preparare :

Se pun carnaciorii la prajit in ulei ,apoi se scot pe o farfurie. Se taie  ceapa julien si se pune la distuit in ulei cu 1-2 linguri apa.Se adauga ardeiul gras taiat fideluta,se acopera cu un capac si se lasa pana se inmoaie,amestecand din cand in cand.Cand ceapa si ardeiul s-au inmuiat adaugam rosiile mixate,sare si piper dupa gust.Lasam 10 minute,apoi punem carnaciorii si o lasam descoperita pana zeama scade in intregime.Se serveste  presarat cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.





 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...