Publicat de
Ecaterina Mihaela
Tocanita cu carnati
Ingrediente:
- 3 buc ceapa
- 2 ardei gras
- 500 gr rosii bine coapte
- 3 linguri ulei
- 6-8 buc carnati semiafumati
- sare
- piper negru macinat
- patrunjel verde pentru decor
Mod de preparare :
Se pun carnaciorii la prajit in ulei ,apoi se scot pe o farfurie. Se taie ceapa julien si se pune la distuit in ulei cu 1-2 linguri apa.Se adauga ardeiul gras taiat fideluta,se acopera cu un capac si se lasa pana se inmoaie,amestecand din cand in cand.Cand ceapa si ardeiul s-au inmuiat adaugam rosiile mixate,sare si piper dupa gust.Lasam 10 minute,apoi punem carnaciorii si o lasam descoperita pana zeama scade in intregime.Se serveste presarat cu patrunjel verde tocat fin si mamaliga.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu