Publicat de
Ecaterina Mihaela
Ciorba radauteana
Ingrediente ciorba radauteana:
- 1 buc. telina
- 1 buc. piept de pui
- 2 buc. galbenusuri
- 3 lingura ulei
- 1 buc. ceapa
- 3 gr sare
- 2 lingura otet
- 200 gr smantana
- 3 gr piper
- 1 buc. morcov
Mod de preparare Ciorba radauteana:
Se spala pieptul si se dezoseaza.Se taie pieptul in bucatele mici.Se
pune la fiert in apa rece.Se spumeaza de cate ori este nevoie ptr a
obtine o zeama limpede.Se curata morcovul si telina si se dau pe
razatoarea mare.Ceapa se curata si se toaca fin.In uleiul incins se pune
la distuit mai intai morcovul,apoi telina si ceapa.Se adauga cate
putina apa pana se inmoaie.Se pune peste pieptul de pui.Se potriveste
gustul de sare,piper.Galbenusurile se pun peste smantana,se adauga
otetul si se omogenizeaza.Se pune cata putina zeama calda peste ele.Se
completeaza vasul cu apa ,atat cat dorim sa fie de zemoasa.Se stinge
focul si se goleste amestecul de oua si smantana in vasul cu
ciorba,amestecand continuu.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu