Publicat de
Ecaterina Mihaela
Spaghetti milaneze
Ingrediente :
- 3 buc. oua
- 4 lingura ulei
- 2 buc. ceapa
- 400 gr spaghetti
- 1000 gr rosii
- 2 buc. catei usturoi
- 400 gr mozarella
- 100 gr parmezan ras
- 3 fire telina verde
Mod de preparare :
Telina verde, usturoiul, cepele se toaca marunt si se calesc in uleiul
incins.Se adauga rosiile curatate de piele si tocate cuburi.Se lasa la
fiert pana scade bine.Se adauga,sare piper.Se fierb spaghetti in apa
clocotiota cu sare 7-8 min..Se bat ouale cu parmezanul.Se taie felii
mozarella si se dau prin faina,apoi prin amestecul de ou si se prajesc
in ulei.Se scurg pastele,se clatesc cu apa rece si se amesteca in
sos.Se servesc cu mozarella prajita si se orneaza cu busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu