Publicat de
Ecaterina Mihaela
Rulouri de lasagna
Mod de preparare :
- 30 gr unt
- 250 ml lapte
- 3 lingura ulei
- 3 gr sare
- 1 lingurita faina
- 1 buc. ou
- 3 gr piper
- 150 gr cascaval ras
- 3 gr nucsoara
- 3 gr oregano
- 8 buc. foi lasagna
- 300 gr branza proaspata
- 500 gr spanac congelat
Mod de preparare :
Se amesteca branza cu oul si cu 100 gr cascaval,cu piperul si oregano
uscat.Se fierb foile de lasagna in apa sarata.Cand sunt gata,pe fiecare
foaie se intinde amestecul de branza si se ruleaza.Rulourile se pun
intr-o tava unsa cu ulei.Deasupra lor se rade cascavalul ramas si se dau
la cuptor.Intre timp se topeste untul in care se adauga spanacul mixat
si se amesteca energic.Se lasa 5-10 min pe foc ,apoi se presara faina,se
amesteca bine si se stinge cu lapte pana se obtine consistenta
dorita.Se adauga sare,piper si nucsoara si se mai lasa 5
minute.Rulourile se servesc fierbinti pe pat de piure de spanac.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu