Publicat de
Ecaterina Mihaela
Chec de cacao
Ingrediente:
- 4 oua
- 1 cana zahar
- 1 cana faina
- 1 lingura cacao
- 3 linguri apa
- 4 linguri ulei
- 1 lingura rom
- un praf de sare
- zahar pudra vanilat ptr ornat
- 1/2 plic praf de copt
Mod de preparare:
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare pana se intaresc.Se adauga zaharul si se bat in continuare pana se obtine o consistenta groasa.Se adauga galbenusurile,apoi uleiul,romul si apa.Se amesteca faina cu cacaua si praful de copt si se cern deasupra.Se amesteca cu o lingura de lemn de sus in jos pana la omogwenizare.Se toarna compozitia intr- o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute.(pana trece proba scobitorii )Se lasa la racit,apoi se pudreaza cu zahar.Se taie felii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu