Supa-crema de ciuperci
Ingrediente:
- 30 gr unt
- 2 oua
- 500 gr ciuperci
- 50 ml ulei de masline
- 1 buc. ceapa
- 3 gr rozmarin
- 3 gr sare
- 100 ml smantana
- 2 gr piper
- 2 buc. catei usturoi
- 3 gr oregano
- 1 frunza de dafin
- 5-6 buc. frunze marar verde
Mod de preparare :
Se curata ceapa si usturoiul,se toaca marunt si se pun la calit in unt.Ciupercile se curata,se spala.Se opresc cateva intregi,iar restul se toaca cubulete.Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile tocate,se lasa putin la calit ,se pune ½ kg de apa,sare si foaia de dafin si se lasa la fiert la foc mic.Cand ciupercile au fiert ,se da jos, se mixeaza bine.Se pune din nou l;a foc,se pune oregano,rozmarin,smantana ,piperul si se mai lasa sa dea cateva clocote.Ciupercile intregi se calesc separat in alta tigaie in uleiul de masline.Ouale se fierb tari si se taie in jumatati.Se serveste supa crema cu jumatati de ou,ciuperci intrgi si marar verde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu