Publicat de
Ecaterina Mihaela
Prajitura cu nectarine si fulgi de ciocolata
Ingrediente:
- 10 albusuri
- 15 linguri zahar
- 5 linguri ulei
- 10 linguri faina
- 4 linguri ciocolata rasa
- un praf de sare
- 700 gr nectarine
- scortisoara
- esenta de portocale
- zahar pudra ptr ornat
Mod de preparare
Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se bat in continuare pana au consistenta unei smantani mai groase.Se adaugauleiul,esenta de portocaleciocolata rasa ,apoi faina in ploaie.Se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus pana la omogenizare.Se toarna compozitia in tava si se da la cuptor ptr 10 minute la foc tare..Intre timp se taie nectarinele felii.Se scoate tava,se pun nectarinele,se presara scortisoara si se da la cuptor ptr inca 30 de minute.Se scoate,se lasa la racit ,apoi se presara zahar pudra si se taie patrate.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu