Publicat de
Ecaterina Mihaela
Cuscus cu piept de pui
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 500 gr piept de pui
- 100 gr cuscus
- sare
- piper
- 400 gr rosii coapte
- patrunjel verde
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Se curata legumele si se taie cubulete.Se pun la calit in ulei.Cand ceapa devine translucida se adauga pieptul de pui spalat si taiat fasii.Se amesteca pana se albeste bine pe toate partile ,apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute.Se pun rosiile mixate sau date pe razatoare.Se potriveste gustul de sare si piper si se mai lasa sa fiarba 10 minue.Se pune cuscus-ul,se lasa 2-3 minute,apoi se stinge focul.Se presara patrunjel verde inainte de servire.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu