Recent Posts

miercuri, 25 iulie 2012

Cartofi aurii


Cartofi aurii 

 Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 crengute rozmarin
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare:

 Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja intr-o oala cu apa si putina sare.Se aleg cartofi mici.Se fiert 10 minute,se scurg si se curata de coaja.Intr-o tigaie se incinta uleiul ,se pun crengutele de rozmarin,usturoil  intreg putin presat si cartofii.Se presara sare si piper ,se acopera cu un capac si se lasa sa se aureasca,intorcandu-i pe toate partile.(Cateii de usturoi se scot cand incep sa se prajeasca pentru a nu schimba gustul cartofilor).Se servesc ca atare in zilele de post sau ca garnitura langa gratar.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...