Publicat de
Ecaterina Mihaela
Friptura asortata cu arpagic
Ingrediente:
- 200 gr arpagic
- 3 lingura ulei
- 4 buc. cotlet de porc
- 5 gr sare
- 5 gr cimbru
- 150 ml vin alb
- 4 buc. coasta porc
- 4 buc. carnati afumati
- 4 buc. piept porc
- 5 gr piper
Mod de prerarare
Se pune putin ulei intr-o tava.Se aseaza bucatile de carne condimentate
cu sare,piper,cimbru si bucatile de carnat intepate in loc in loc sau
crestate .Arpagicul curatat si spalat se presara printre bucatile de
carne.Se presara rozmarinul,se stropeste cu vinul,se acopera cu o folie
de aluminiu si se da la cuptor la foc mare 15 minute,apoi se ia folia si
se mai lasa 15-20 de minute la foc mic,pana se rumenesc frumos.Se
stropeste din cand in cand cu sos din tava.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu