Recent Posts

marți, 10 iulie 2012

Friptura asortata cu arpagic

Friptura asortata cu arpagic

 Ingrediente:


  • 200 gr arpagic
  • 3 lingura ulei
  • 4 buc. cotlet de porc
  • 5 gr sare
  • 5 gr cimbru
  • 150 ml vin alb
  • 4 buc. coasta porc
  • 4 buc. carnati afumati
  • 4 buc. piept porc
  • 5 gr piper

Mod de prerarare

Se pune putin ulei intr-o tava.Se aseaza bucatile de carne condimentate cu sare,piper,cimbru si bucatile de carnat intepate in loc in loc sau crestate .Arpagicul curatat si spalat se presara printre bucatile de carne.Se presara rozmarinul,se stropeste cu vinul,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mare 15 minute,apoi se ia folia si se mai lasa 15-20 de minute la foc mic,pana se rumenesc frumos.Se stropeste din cand in cand cu sos din tava.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...