Publicat de
Ecaterina Mihaela
Frigarui picanti pe pat de fasole verde
Ingrediente:
- 1 buc. piept de pui
- 2 lingura ulei de masline
- 5 gr rozmarin
- 3 gr sare
- 1 lingura zahar
- 2 lingura sos de soia
- 3 gr piper
- 2 lingura pasta de ardei
- 300 gr fasole verde congelata
- 5 gr boia iute
- 2 catei usturoi
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.Intr-un castron se amesteca
toate condimentele si uleiul.Se pune peste pieptul de pui,se amesteca
bine si se da la rece ptr 30 deminute.Se infig in tepuse de lemn
cubuletele de piept marinate.Intr-un vas termorezistent se pune fasolea
verde,150 ml apa,se pun frigaruile si se toarna sosul.Se dau la cuptor
30 de minute.Se servesc imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu