Recent Posts

luni, 30 iulie 2012

Frigarui picanti pe pat de fasole verde

Frigarui picanti pe pat de fasole verde

       Ingrediente:

  • 1 buc. piept de pui
  • 2 lingura ulei de masline
  • 5 gr rozmarin
  • 3 gr sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 lingura sos de soia
  • 3 gr piper
  • 2 lingura pasta de ardei
  • 300 gr fasole verde congelata
  • 5 gr boia iute
  • 2 catei usturoi 

    Mod de preparare:

    Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.Intr-un castron se amesteca toate condimentele si uleiul.Se pune peste pieptul de pui,se amesteca bine si se da la rece ptr 30 deminute.Se infig in tepuse de lemn cubuletele de piept marinate.Intr-un vas termorezistent se pune fasolea verde,150 ml apa,se pun frigaruile si se toarna sosul.Se dau la cuptor 30 de minute.Se servesc imediat.

     

 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...