Recent Posts

marți, 27 februarie 2018

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara



Spaghetti carbonara

Ingrediente:

  • 200 gr spaghetti
  • 130 gr bacon taiat cubulete
  • 1 lingura ulei de masline
  • unt cat o nuca
  • 2 catei de usturoi
  • 1 galbenus crud
  • 50 gr parmezan ras+pentru servit
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
  • frunze proaspete de busuioc

Mod de preparare:

Punem la fiert pastele in 2 l de apa sarata pana pastele sunt al dente.
In uleiul incins punem untul si  baconul. Amestecam ocazional  pana se  rumeneste. Adaugam usturoiul tocat fin, apoi  pastele impreuna  cu putina apa din  apa in care au fiert. Adaugam piper macinat, oregano si amestecam ocazional. Stingem focul si adaugam galbenusul. Amestecam rapid pastele. Punem si parmezanul ras si amestecam usor.
Servim pastele imediat cu frunze proaspete de busuioc si parmezan ras.
Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...