Publicat de
Ecaterina Mihaela
Rasol de peste cu sos de migdale
Ingrediente Rasol de peste cu sos de migdale :
- 3 fileuri de peste(cod)
- 2 morcovi
- 200 gr mazare congelata
- 3 linguri maioneza
- 1 lingura mustar
- 1 lingura smantana
- zeama de lamaie
- fulgi de migdale
- sare
- piper
- 1 bucatica ghimbir proaspat
Mod de preparare Rasol de peste cu sos de migdale :
Cureti morcovii ,ii tai rondele si ii pui la fiert impreuna cu mazarea in apa clocotita cu sare.Fierbi pana se inmoaie ,apoi strecori legumele.In aceeasi apa storci putina zeama de lamaie ,pui ghimbirul ,apoi fileurile de peste .Dai cateva clocote si scoti pestele cu spumiera.Separat amesteci maioneza cu mustarul si smantana ,sare ,piper macinat si zeama de lamaie dupa gust si fulgii de migdaleServesti fileurile cu legume si sos. .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu