Recent Posts

miercuri, 30 ianuarie 2013

Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar

Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar

Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar

Ingrediente Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar :

  • 200 gr spaghetti integrale
  • 200 gr piept de pui
  • 200 gr spanac congelat
  • 2 linguri maioneza
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui (amestec de chilli,ghimbir,rozmarin )

Mod de preparare Spaghetti cu sos de spanac si piept de pui la gratar :

Puneti spanacul la fiert in putina apa cu sare  pentru  cateva minute ,apoi il scurgeti si il lasati la racit.Mixati spanacul impreuna cu usturoiul ,sare  , piper macinat  si maioneza pana rezulta  o  pasta omogena .Subtiati cu zeama de la spanac pana capata consistenta unui sos.
Condimentati pieptul de pui ,lasati-l 10 minute la rece  ,apoi puneti-l pe gratar si prajiti-l pe ambele parti .Scoateti-l si pastrati-l  cald.
Fierbeti  pastele  al dente conform instructiunilor de pe punga .
Serviti pastele fierbinti  cu pieptul taiat felii si sos de spanac.


2 comentarii:

Paula Gafitescu spunea...

O mancare delicioasa! Sunt fan spanac, paste...si tot ce ai pus tu acolo! Te pup

Mihaela Cercel spunea...

Multumesc ,Paula!Si eu sunt fan spanac !

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...