Publicat de
Ecaterina Mihaela
Pulpa de porc cu sote de legume
Ingrediente:
- 400 gr pulpa de porc
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 200 gr brocoli congelat
- 150 gr fasole verde
- 3 linguri ulei
- 3-4 linguri sos de rosii
- sare
- piper
- 5 linguri sos de soia
- 2 linguri ulei
- orez ptr garnitura
Mod de preparare:
Se spala carnea ,se taie cuburi si se pune la marinat cu sosul de soia, 2 linguri ulei ,sare si piper pentru cateva ore.Se scoate carnea si se rumeneste usor pe toate partile in putin ulei bine incins ,apoi se scoate pe o farfurie si se pun la calit legumele taiate (morcovii se taie rondele ,ardeiul gras fasii ,iar ceapa solzisori ).Cand s-au inmuiat,se adauga din nou carnea ,cateva linguri de apa calda,sosul de rosii ,sare si piper.Se lasa sa fiarba cateva minute ,pana scade zeama si legumele sunt bine patrunse.Separat ,se fierbe orez in apa cu sare si o lingura ulei.Se serveste carnea cu legumele pe pat de orez.
1 comentarii:
o mancarica tare gustoasa si sanatoasa!
Trimiteți un comentariu