Recent Posts

duminică, 20 ianuarie 2013

Muschiulet de porc cu ciuperci si orez

Muschiulet de porc cu ciuperci si orez


Ingrediente:

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1 cutie ciuperci felii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 crenguta rozmarin
  • orez ptr garnitura

Mod de preparare:

Spalati muschiuletul si taiati-l felii .Puneti muschiul in tava si presarati cu sare si piper negru proaspat macinat .Adaugati uleiul si  vinul si dati la cuptor.Cand zeama a secat la jumate  adaugati ciupercile scurse si o crenguta de rozmarin .Lasati la cuptor pana scade zeama  si muschiul se rumeneste usor.Pentru garnitura fierbeti orezul in apa cu sare  15 minute ,apoi scurgeti apa .Serviti muschiuletul  langa ciuperci si orez.

1 comentarii:

Paula Gafitescu spunea...

Ce bine arata mancarica asta ;)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...