Publicat de
Ecaterina Mihaela
Muschiulet de porc cu ciuperci si orez
Ingrediente:
- 1 bucata muschiulet de porc
- 1 cutie ciuperci felii
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- 1 pahar vin alb sec
- 1 crenguta rozmarin
- orez ptr garnitura
Mod de preparare:
Spalati muschiuletul si taiati-l felii .Puneti muschiul in tava si presarati cu sare si piper negru proaspat macinat .Adaugati uleiul si vinul si dati la cuptor.Cand zeama a secat la jumate adaugati ciupercile scurse si o crenguta de rozmarin .Lasati la cuptor pana scade zeama si muschiul se rumeneste usor.Pentru garnitura fierbeti orezul in apa cu sare 15 minute ,apoi scurgeti apa .Serviti muschiuletul langa ciuperci si orez.
1 comentarii:
Ce bine arata mancarica asta ;)
Trimiteți un comentariu