Recent Posts

luni, 14 ianuarie 2013

Malai macedonean

Malai macedonean


Ingrediente:

  • 3 oua
  • 400 ml iaurt
  • 100 ml ulei
  • 500 gr malai cu granulatie mica
  • 250 gr faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr telemea rasa
  • 200 gr spanac congelat
  • 2-3 linguri smantana

Mod de preparare:

 Bateti ouale bine cu putina sare,apoi adaugati pe rand iaurtul,uleiul, spanacul usor decongelat ,telemeaua ,smantana malaiul ,faina  cernuta si praful de copt.Omogenizati bine compozitia ,apoi turnati-o intr-o tava unsa cu unt  si tapetata cu faina.
Coaceti-o la foc moderat pana se rumeneste frumos,apoi lasati-o sa se racoreasca si taiati-o in bucatei potrivite.
Serviti cu iaurt.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...