Chilli cu carne
Ingrediente Chilli cu carne :
- 300 gr carne tocata de vita
- 200 gr fasole rosie fiarta in prealabil sau din conserva
- 300 gr pulpa de rosii
- 1 ceapa
- usturoi
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita cimbru uscat
- 100 gr porumb dulce
- sare
- piper
- oregano uscat
- chili pudra
Mod de preparare Chilli cu carne :
Incintati uleiul intr-o cratita ,adaugati ceapa ,caliti-o putin ,apoi adaugati usturoiul taiat felii ,lasati putin si puneti carnea tocataAmestecati in ea si lasati-o pe foc pana isi schimba culoarea.Adaugati sucul de rosii ,cimbru ,oregano ,sare si piper ,pudra de chili dupa gust ,eventual putina apa.Lasati sa scada putin ,apoi puneti fasolea scursa.Lasati sa fiarba aproximativ 15 minute ,pana scade zeama ,apoi adaugati porumbul ,amestecati usor si dati jos.Serviti ornat cu patrunjel verde
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu