Publicat de
Ecaterina Mihaela
Supa de pui cu mazare
Ingrediente Supa de pui cu mazare:
- 1 piept de pui potrivit
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 pastarnac
- 1 bucata telina
- 100 gr mazare
- 2-3 catei usturoi
- taietei
- sare
- piper boabe
- 1 lingura ulei
Mod de preparare Supa de pui cu mazare :
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza bine ,apoi se adauga legumele curatate ,intregi ,in afara de mazare si boabele de piper.Se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie legumele ,iar carnea este fiarta.Se scurge zeama ,pastrand morcovul ,pe care il taiem rondele.Carnea o taiem cubulete.Separat punem la fiert mazarea in apa cu sare ,apoi dupa 5 minute ,taieteii.Cand sunt gata ,scurgem apa .Punem zeama din nou la foc ,potrivim de sare si adaugam uleiul .Lasam sa dea cateva clocote ,stingem ,apoi adaugam carnea taiata ,morcovii ,mazarea si taieteii .Servim fierbinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu